ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Mobile Marketing

MOBILE MARKETING

Το Mobile Marketing περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και στρατηγικές που πραγματοποιούνται προκειμένου μια επιχείρηση/brand να επικοινωνήσει και να συνδεθεί με το κοινό του μέσα από διαδραστικούς τρόπους χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Η Αudiotex SA εχει εξειδικευτεί στον σχεδιασμό και την τεχνική υλοποίηση Mobile marketing campaigns παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για αρκετούς συνεργάτες.
Περισσοτερα
Διαγωνισμοί

ΜEDIA SERVICES

Audiotex SA έχει πολυετή δράση στο χώρο των media αναλαμβάνοντας την τεχνική και συμβουλευτική στήριξη διαδραστικών υπηρεσιών όπως:

  • Competitions: παροχή διαγωνισμοί ικανότητας ή απλών κληρώσεων
  • Polls: διεξαγωγή δημοσκοπήσεων όπου το κοινό καλείτε να συμμετάσχει στη δημοσκόπηση μέσω SMS ή IVR. Για κάθε απάντηση ή statement υπάρχει διαφορετική παράμετρος SMS ή διαφορετικό νούμερο IVR.
  • Vote lines: υποστηρικτική υπηρεσία σε τηλεοπτικά προγράμματα reality show όπου οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τους διαγωνιζόμενους μέσω SMS, IVR, Web.
  • SMS Broadcast: παροχή αμφίδρομης επικοινωνίας τηλεθεατών/ακροατών με το τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό πρόγραμμα ενός σταθμού.
  • Registration lines: διευκόλυνσης της συμμετοχή κοινού σε τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά προγράμματα. Οι τηλεθεατές/ακρότατές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω IVR ή SMS.
Ψηφοφορίες

BILLING SERVICES

Υπηρεσίες που αφορούν την μεταφορά κωδικών ξεκλειδώματος περιεχομένου. Ο πελάτης μέσω SMS ή IVR λαμβάνει έναν κωδικό που θα πρέπει να εισάγει στο αντίστοιχο πεδίο για να μπορέσει να μεταβεί στο περιεχόμενο.
Bulk SMS

BULK SMS

Η Audiotex SA αναλαμβάνει να προωθήσει τα ομαδικά μηνύματα των καταναλωτών με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποστολή χιλιάδων μηνυμάτων SmS με μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της εταιρείας. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διαφημίσει τις υπηρεσίες του, να προβάλει τα προϊόντα του ή ακόμα και να ειδοποιήσει τους πελάτες του χωρίς χρόνο και κόπο.

WINNERS

CALL TV SHOWS

OPERATION HOURS

VOTES