Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Audiotex SA

Η Audiotex SA από το 1993 δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης μέσω των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Από την δημιουργία της παρέχει σε 24ωρη βάση ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας μέσω συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία υποστηρίζουν διαδραστικές υπηρεσίες φωνής (IVR) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Αξιοπιστία, συνέπεια και καινοτομία χαρακτηρίζουν την εταιρεία που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1.

Παράλληλα, η Audiotex SA συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων ενώ στο πελατολόγιό της εντάσσονται και τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ μέσω των οποίων έχει μοιράσει χρήματα και δώρα εκατομμυρίων ευρώ σε χιλιάδες χρήστες.

Με την υποστήριξη των άρτια εξειδικευμένων στελεχών της σε θέματα τεχνολογίας και Mobile, η Audiotex SA σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες νέες ιδέες και λύσεις, για υπηρεσίες, παιχνίδια και διαγωνισμούς, που συνδυάζουν την προβολή του προϊόντος με την ψυχαγωγία και το κέρδος και κρατούν συντροφιά στο κοινό.

WINNERS

CALL TV SHOWS

OPERATION HOURS

VOTES